به گزارش خبرنگار مهر، شاید وقتی هدایت تحصیلی که این روزها گریبان دانش آموزان پایه نهم را گرفته تا از طریق آن بتوانند وارد پایه دهم شوند و آینده تحصیلی و شغلی خود را رقم بزنند، روی کاغذ بیاید، داستان خیلی پیچیده نباشد. چند سالی است که ورود به شاخه ها و رشته های تحصیلات تکمیلی در دوره دبیرستان (پایه دهم، یازدهم و دوازدهم) دارای معادله های ساده و در عین حال پیچیده ای است. دانش آموزان برای ورود به هر کدام از شاخه های نظری و فنی و حرفه ای نیازمند کسب حداقل نمرات دروس تخصصی پایانی نوبت دوم (نمره برگه امتحانات خردادماه) مربوط رشته های مختلف هستند. در معنای دیگر در صورتی که دانش آموزان در دروس تخصصی که ملاک ورود به هر رشته است، در سه پایه هفتم، هشتم و نهم (هفتم و هشتم با ضریب ۱ و نهم با ضریب ۳) حداقل نمره را دریافت نکنند، عملا ورودشان به آن رشته بلااثر می شود.

برای  ورود به رشته ریاضی فیزیک دانش آموز باید در درس ریاضی نمره حداقل ۱۴ و  در درس علوم نمره حداقل ۱۳ داشته باشد.

برای  ورود به رشته علوم تجربی دانش آموز باید در درس ریاضی نمره حداقل ۱۳ و  در درس علوم نمره حداقل ۱۴داشته باشد.

برای  ورود به رشته ادبیات علوم انسانی دانش آموز باید در  درس زبان و ادبیات فارسی نمره حداقل ۱۴و  در درس مطالعات اجتماعی نمره حداقل ۱۳ و در درس عربی نمره حداقل ۱۲ داشته باشد.

برای  ورود به رشته معارف اسلامی دانش آموز باید در درس معارف اسلامی نمره حداقل ۱۴ و  در درس عربی نمره حداقل ۱۳ و در درس زبان و ادبیات فارسی نمره حداقل ۱۲ داشته باشد.

برای  ورود به رشته فنی و حرفه ای(صنعت و هنر) دانش آموز باید در درس ریاضی و علوم نمره حداقل ۱۰ و  در درس فناوری و هنر نمره حداقل ۱۲ داشته باشد.

برای  ورود به رشته فنی و حرفه ای(خدمات) دانش آموز باید در درس ریاضی حداقل ۱۰ و  در درس فناوری و هنر نمره حداقل ۱۲ داشته باشد.

برای  ورود به رشته فنی و حرفه ای(کشاورزی) دانش آموز باید در درس علوم نمره حداقل ۱۰ و  در درس فناوری و هنر نمره حداقل ۱۲ داشته باشد.

برای  ورود به رشته کار و دانش (صنعت) دانش آموز باید در درس ریاضی و هنر نمره حداقل ۱۰ و  در درس فناوری نمره حداقل ۱۲ داشته باشد.

برای  ورود به رشته کار و دانش (خدمات و هنر) دانش آموز باید در درس ریاضی نمره حداقل ۱۰ و  در درس فناوری و هنر  نمره حداقل ۱۲ داشته باشد.

برای  ورود به رشته کار و دانش (کشاورزی) دانش آموز باید در درس علوم و هنر نمره حداقل ۱۰ و  در درس فناوری نمره حداقل ۱۲ داشته باشد.

بنا به گفته محمد داوری مشاور تحصیلی با سابقه اگر دانش آموزی در درس ریاضی سال هفتم نمره ۱۷ و در ریاضی سال هشتم نمره ۱۵ برای خرداد کسب کند و در سال نهم نمره ۱۱ بگیرد میانگین این سه نمره با توجه به ضریب ۱ سال هفتم و هشتم و ضریب ۳ سال نهم می شود ۶۵ و در نهایت با احتساب تقسیم عدد ۶۵ بر ۵ عدد به دست آمده می شود ۱۳ و معنایش این است که این دانش آموز حد نصاب نمره ریاضی را برای رشته ریاضی فیزیک کسب نکرده است.


مشاوره درسی نمره ,حداقل ,دانش ,رشته ,آموز ,ریاضی ,نمره حداقل ,دانش آموز ,برای  ورود ,آموز باید ,داشته باشد ,رشته ریاضی فیزیک منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اندیمشک - گوگل یاس آپ ورزشکده اویل چت پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان پرتو WOW MUSIC طرح درس سواد آموزی دیتا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد.